Welkom bij GELATO+

 

 

BAKEPLUS NEEMT GELATO+ OVER

Bakeplus neemt met ingang van 1 januari 2019 Gelato+, groothandel en importeur op het gebied van ijsgrondstoffen en ijssalonbenodigdheden, over. Bakeplus verwacht door deze krachtenbundeling haar dienstverlening nog verder te optimaliseren. “De overname van Gelato+ door Bakeplus past volledig bij onze groeiambitie. Door het bundelen van onze krachten kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”, aldus Toon Merks, commercieel directeur bij Bakeplus.

De overname zal voor klanten verschillende voordelen bieden. Door het samenvoegen van de assortimenten zal het productaanbod nog breder en completer zijn. Ook zal het bundelen van de kennis en jarenlange ervaring van beide bedrijven een absolute meerwaarde brengen voor de klant. De hoge servicegraad van beide bedrijven blijft natuurlijk gewaarborgd.

Over Bakeplus

Bakeplus is een vooraanstaand leverancier van een veelzijdig assortiment bakkerijgrondstoffen voor
bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven.

Over Gelato+

GELATO+ is sinds 1996 actief als groothandel en importeur op het gebied van ijsgrondstoffen en
ijssalonbenodigdheden.

Kijk voor meer informatie op webshop.bakeplus.nl

GELATO+ is actief in Nederland en een deel van België.

Onze klantenkring bestaat uit ijsfabrieken, ijssalons en ijsverkopers. Ook leveren wij aan diverse horeca-groothandels. Wij importeren o.a. ijsbiscuit, ijsgrondstoffen voor de ambachtelijke ijsbereiding (Comprital, Milc, en private-label), verpakkingen; o.a. ijsbekers, drinkbekers, ijslepeltjes en diverse andere disposables. Ook leveren wij bekertjes met uw eigen naam/logo.

 

BEZOEK OOK ONZE WEBSHOP.

 

images